FYLKESVEIER

Blakstadheia skal åpne for trafikk 31. januar

Agder fylkeskommune planlegger å åpne for trafikk på fylkesvei Blakstadkleiva-Blakstad bru 31. januar 2023.

Blakstadkleiva 12. januar 2023..Det meste av deformasjonen fra juli er sprengt ned. Nå jobbes det med å gjøre klar veien for trafikk.
Blakstadkleiva 12. januar 2023..Det meste av deformasjonen fra juli er sprengt ned. Nå jobbes det med å gjøre klar veien for trafikk. Foto: Jone Strømsvåg(Agder fylkeskommune
17. jan. 2023 - 04:57

– Det vil fortsatt være anleggsarbeid i gang- og sykkelveitraseen etter at veien er åpnet for trafikk. Arbeidene her vil bestå av vann, avløp og kabelgrøft. Det vil også jobbes med supplerende sikringsarbeider og oppbygging av vei og overvannsgrøft. Resterende betongrekkverk og de siste asfaltlagene gjøres når vær og føre tillater dette, sier prosjektleder Siri Thorvaldsen Vevstad i en pressemelding.

I begynnelsen av desember 2022 ble det varslet at prosjektet først ville åpne i løpet av januar i år.

Og opprinnelig skulle arbeidet være ferdig før jul 2021. Så kom en utsettelse på grunn av krevende arbeider i den mer enn 20 meter høye skjæringen. Ny åpning ble satt til etter påske 2022.

Veiarbeidet skulle opprinnelig ta drøye tre måneder.

Les også

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.