Tunnelfolket samlet for påfyll om teknologi og ITS

Tunnelseminarene som Øglænd opprinnelig dro i gang har nærmest blitt en årlig tradisjon. I dag er det Østlandet sin tur.

– Tunnelseminaret er ikke ment å være noe stort arrangement, men en målrettet møteplass for de rette folkene, sier Bjørn Slettebø i Øglænd System, her i den ørlille demonstrasjonstunnelen som de bygger opp til hvert arrangement.
– Tunnelseminaret er ikke ment å være noe stort arrangement, men en målrettet møteplass for de rette folkene, sier Bjørn Slettebø i Øglænd System, her i den ørlille demonstrasjonstunnelen som de bygger opp til hvert arrangement. Foto: Bjørn Olav Amundsen
Bjørn Olav Amundsen
9. okt. 2018 - 13:55

Her forteller leverandører og bransjefolk om tilstand og framtid for tunnelteknologi og ITS. Ikke det største seminaret i bransjen kanskje, med rundt 130 deltagere på X Meeting Point på Hellerudsletta, men det er heller ikke det som er poenget.

– Dette skal ikke være et arrangement for 1000 personer. Så lenge det er over 100 er vi fornøyd, sier Bjørn Slettebø i Øglænd System, som opprinnelig startet med seminarene.

– Det er ikke antallet som er poenget, men at de rette folkene får anledning til å møtes. Ut fra deltakerlista er det en salig blanding av folk fra alle deler av bransjen, og det er bra. Vi tror det kan være en fin møteplass for de som jobber med elektronikk og utstyr i vegtunneler, sier han.

Tidligere har altså Øglænd langt på veg stått for arrangementet, men nå er det markedsføringssamarbeidet «Safest tunnel» som står bak. Det består av leverandørene Øglænd System, Sick, Cipherstone, Euroskilt, Thorn, TKH Group og Phoenix Contact.

LES OGSÅ: Den største Rogfast-kontrakten ble kunngjort lørdag

LES OGSÅ: Økt pumpekapasitet i Vågsbygdtunnelen skal hindre flere oversvømmelser

LES OGSÅ: Aventi vil være midt i informasjonsflyten mellom veg og bil

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.