Vianova Systems endrer navn til Trimble

Et år etter at amerikanske Trimble overtok, har Vianova Systems valgt å endre sin identitet helt i tråd med Trimbles merkevare.

Redaksjonen Våre veger
3. okt. 2016 - 10:22
Idar Kirkhorn, adm. dir. for Trimbles skandinaviske Civil Engineering and Construction Division.
Idar Kirkhorn, adm. dir. for Trimbles skandinaviske Civil Engineering and Construction Division.

Som en pioner innen BIM-programvare til prosjektering av infrastruktur, har Sandvika-baserte Vianova Systems delt en felles visjon med Trimble – nemlig aktivt å kunne endre prosjektenes livssyklus gjennom avansert, intuitiv og samhandlende programvare, verktøy som kan drive opp effektiviteten og produktiviteten i næringen.

Vianova Systems løsninger utvider Trimbles Connected Site-portefølje – en omfattende informasjonsløsning som sikrer et høyt integrasjonsnivå i arbeidsprosesser og arbeidsflyt – for nettopp å kunne optimalisere driften, helt fra designfasen til ferdig prosjekt.

 

Åpen tilnærming til BIM

Med Vianovas produkter innlemmet i Trimbles BIM-løsning øker effektiviteten og produktiviteten betydelig i samferdselsprosjekter. Samtidig minimeres feil, mangler og kostnader i alle faser av prosjektet – fra planlegging og prosjektering, til bygging, drift og vedlikehold – gjennom hele livssyklusen av anlegget.

Merkevareendringen reflekterer også begge selskapenes åpne tilnærming til BIM og sterke forpliktelse til sine kunder. Det har bl.a. gitt muligheten til tett kobling mellom Vianovas Novapoint- og Quadri-løsninger, og Trimbles øvrige portefølje av design-bygge-forvalte-løsninger.

 

 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.