STILLING

VEIINGENIØR TIL PROSJEKTSALG

ASAK Miljøstein er Norges største leverandør av heller, belegningsstein, støttemur, og andre utemiljøprodukter i betong. Vårt hovedkontor ligger i moderne lokaler påSkjetten mellom Oslo og Gardermoen. ASAK Miljøstein er en landsdekkende salgsorganisasjon med fabrikker i Bodø, Stjørdal, Kristiansand, Fetsund og Hønefoss. JGO Betong som er en av våre eiere har nylig ervervet Østraadt Stein med avdelinger i Sandnes og Spydeberg. ASAK Miljøstein har store ambisjoner og vil øke salgstyrkenmed 2 til 3 personer. Den samlede omsetningen i ASAK Miljøstein etter denne integrasjonen ventes å passere 200 millioner i 2007.

Til å videreføre og forsterke vår suksess søker vi:
VEIINGENIØR TIL PROSJEKTSALG

Vi søker en person med ingeniørbakgrunn og erfaring fra prosjektering av anlegg som skal ivareta ansvaret for prosjektsalg i Durapave.I mange år har Durapave vært Østraadt Steins aktør innen markedet for maskinlagte steindekker og de vil være en avdeling i ASAK Miljøstein med ansvar for prosjektbistand og steinleveranser.

ARBEIDSOPPGAVER:

 • Overvåke utviklingen i prosjektmarkedet og videreutvikle markedsområdetfor steindekker og murer.
 • Bearbeide byggherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører.
 • Anbuds- og tilbudsarbeid.
 • Arrangere møter med temaforedrag.
 • Delta i faglige- og bransjerelaterte sammenhenger.
 • Være ASAK Miljøstein sin sentrale faglige ressurs i prosjektmarkedet – herunder også internressursperson for resten av salgsorganisasjonen.

DU:

 • Ingeniørbakgrunn – på et slikt nivå at du vil oppleves som en ressursperson av rådgivendeingeniører/ byggherrer.
 • Dyktig selger som evner å skape oppmerksomhet og oppnå gjennomslag.
 • Kompetanse til å bistå med beregninger/ prosjektering og innsikt i aktuelle planverktøy.
 • Fortrolig med offentlig byggesaksgang – trygg i forhold til ”papirmølla”.
 • Grundig, saklig og strukturert – samtidig rask og effektiv.
 • Gode samarbeidsevner /evner på en generøs måte å dele din kompetanse med kolleger.

ASAK Miljøstein vurderer å styrke organisasjonen ytterligere også på Østlandet som en følge av ambisjonene og de oppgavene vi står foran etter integrasjonen.

ASAK Miljøstein tilbyr en profesjonell,spennende og attraktiv arbeidsplass.Ambisiøse mål og klare,tydelige planer kjennetegner salgskulturen.Dyktigekolleger som inspirerer og utfordrer hverandre bidrar til at ASAK Miljøstein hvert år vokser og tar markedsandeler.Faglig og personlig utvikling – bådeindividuelt og i felleskap er høyt prioritert.Den/ de rette kan forvente konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Jann Ove Druglimo, IMPACT AS, på telefon 918 05 662.
Søknad merket 1574– Prosjektansvarlig / 1575– Distriktssjef sendes på e-post firmapost@impact.no innen 15.april.
Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. IMPACT AS, Brynsengv. 2, 0667 Oslo, www.impact.no .

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.