Veidekke, NCC og Lemminkäinen tar alt
(Bilde: Veidekke)

Veidekke, NCC og Lemminkäinen tar alt

Veidekke ligger an til å få asfaltjobber til over 90 millioner kroner i to av Vegvesenets regioner. NCC Roads og Lemminkäinen kan også få en del å gjøre. 

I Region øst har 6 oppdrag vært utlyst. Disse gjelder fornyelse av slitelag på riks- og fylkesveger i 2012 i Østfold, Akershus og Hedmark. Det er to oppdrag i hvert fylke.

Til sammen 7 asfaltentreprenører har gitt anbud på ett eller flere av oppdragene, men bare Veidekke og NCC Roads får kontrakter, hvis ikke kontrollen av anbudene fører til forandringer i rekkefølgen.

Veidekke har gitt de laveste anbudene på begge oppdragene i Østfold og Hedmark, NCC Roads er lavest i Akershus. Summen av Veidekkes anbud i Østfold er 26,264 mill. og i Hedmark 59,01 mill. De to anbudene til NCCs Roads er til sammen på 44,112 mill.

De andre som deltar i konkurransene er Skanska Asfalt, Lemminkäinen, Oslo Vei, Terje Hansen og Borg Asfalt.

I Region vest har 7 oppdrag i Rogaland og Hordaland vært utlyst. Disse er vesentlig mindre enn oppdragene i Region øst. Det høyeste anbudet som ble gitt i vest er på 14,294 mill.

Lemminkäinen ligger lavest på 4 oppdrag. Summen av de 4 anbudene er 40,17 mill. NCC Roads er lavest på to oppdrag. Samlet anbudsum for disse er 21,133 mill. Det siste oppdraget ser Veidekke ut til å få med et anbud på 8,517 mill.

Velde Asfalt fra Sandnes og FM Asfalt fra Bergen ga også pris på noen av oppdragene, men lå ikke lavest på noen.

Forsiden akkurat nå