Stian Grønli, som har jobbet med transport og betongtransport hele livet, blir daglig leder i det nye selskapet.
Stian Grønli, som har jobbet med transport og betongtransport hele livet, blir daglig leder i det nye selskapet.

Tungvektere går sammen om betongtransport i Trøndelag

Betong Øst AS og Ramlo Sandtak AS går sammen og etablerer et lokalt transportselskap for betongtransport i Trøndelag.

Selskapet får med seg daglig leder Stian Grønli. 42-åringen har til nå bekledd rollen som
driftsleder for Betong Øst sitt pumpeselskap i Trøndelag og bistått med drift og logistikk avbetongtransporten i regionen.

– Med økt ordrereserve fra vår oppdragsgiver Betong Øst, og et yrende marked som krever moderne transportløsninger, ser jeg virkelig frem til å bygge opp dette selskapet sammen med mine kollegaer. Selskapet har allerede 6 dønn solide og lokale sjåfører og vi har allerede startet rekrutteringsprosessen med tilhørende investeringer for fremtiden, sier  Stian Grønli.

Les også

Riktig kapasitet til riktig tid

Daglig leder i Betong Øst, Øystein Bækkelien sier at dette er rett tidspunkt for økt satsing og utvidelse av transportflåten.

– At vi får med oss en seriøs tungvekter som Ramlo Sandtak i etableringen av det lokale transportselskapet er vi veldig fornøyd med. Ferdigbetong er og blir lokal virksomhet, og det samme gjelder transporten. Vi må ha følere i markedet og evne å stille med riktige kapasiteter med solide lokale sjåfører. Vi kjenner Ramlo Sandtak veldig godt, og de leverer kvalitet i alle ledd. Ramlo Sandtak er vår hovedleverandør av tilslag i vårtrøndelagsregion og holder oss med tilslag på 5 av 7 lokale trøndelagsfabrikker. Sammen med en stadig voksende ordrereserve og et krav fra våre kunder om god leveringsdyktighet er det viktig at vi ligger i fremkant og justerer transportkapasiteten. Vi er avhengig av fornøyde kunder og vi skal alltid være den foretrukne leverandøren av ferdigbetong, transport og pumper i Trøndelag.

– I front innen miljøvennlige løsninger

Tore Ramlo ser frem til økt samarbeid med Betong Øst og beskriver satsingen som
spennende.

– Betong Østs kunder skal med dette se vår handlekraft der vi rigger for å imøtekomme deres krav og forventninger. Vi må være i front som en ledende aktør innen miljøvennlige løsninger og skal benytte opparbeidet kompetanse fra egen transportvirksomhet, Ramlo Sandtak, slik at vi kan tilby de mest konkurransedyktige transportløsningene som er å finne i regionen. Strategien er klar og tydelig, og selskapet skal investere godt de kommende årene, sier Tore Ramlo, deleier av Ramlo Sandtak.

Les også

Forsiden akkurat nå