Powels nye administrerende direktør, Trond Straume
Powels nye administrerende direktør, Trond Straume (Foto: Powel)

Trond Straume blir ny toppsjef for Powel

Straume har bred  internasjonal erfaring fra ledende roller i flere teknologiselskaper.

Straume kommer til Powel fra stilingen som Chief Technology Officer (CTO) i det britiske børsnoterte programvareselskapet AVEVA, hvor han har jobbet i forskjellige roller siden 2010.

Han erstatter Bård Benum, som har vært toppsjef for programvareselskapet Powel i over ti år.

- Powel er et veldig anerkjent selskap i markedet og er kjent for å levere produkter og løsninger av høy kvalitet til sine kunder. En unik domenekunnskap og teknologiforståelse,kombinert med en imponerende dedikasjon til innovasjon gjør selskapet godt posisjonert til videre vekst. Jeg ser frem til å bli en del av teamet og begynne i rollen som administrerende direktør, sier Straume.

Straume er for tiden i Cambridge, Storbritannia og returnerer til Sandnes med familien i løpet av sommeren. Han tiltrer i begynnelsen av august og vil jobbe fra Powels hovedkontor i Trondheim. 

Powel AS leverer  programvareløsninger og tilknyttede tjenester til energiselskap, offentlige virksomheter og anleggsektoren. Selskapet har over 1300 kunder i 20 land.

Powel er et privateid selskap grunnlagt i 1996 med hovedkontor i Trondheim. Selskapet har 500 ansatte fordelt på kontorer i åtte land.

Forsiden akkurat nå