Etter 10 år i markedet er Quality Steel Solution AS blitt overtatt av Nordic Roads AS.
Etter 10 år i markedet er Quality Steel Solution AS blitt overtatt av Nordic Roads AS.

To slitestålprodusenter på Jørpeland blir en

Nordic Roads har kjøp opp sin tidligere nabo og konkurrent, QSS AS.

I snart ti år har lastebiler fullastet med stål kjørt fra Jørpeland, til entreprenører over hele landet. Flere ganger i uka har én lastebil gått fra Nordic Roads, og èn har gått fra Quality Steel Solutions. Med ulike produkter, men til de samme kundene. Nå har Nordic Roads kjøpt QSS, og dermed kan slitegodset fra 2021 kjøres ut i samme forsendelse.

Det betyr at de tidligere eierne av QSS, Kjell Bernt Fossmark, Helge Alsvik og Erik Ødegård, går inn i driften av Nordic Roads AS.

Sparer både miljø og penger

I produksjonshallen til Nordic Roads på Jørpeland står tre menn med lang erfaring fra anleggsbransjen. De har nylig signert en avtale som gjør at de nå går sammen for å spare både miljøet og lommeboka til entreprenører i bygg- og anleggsbransjen over hele landet. Med bedre flyt i logistikk og større utvalg, kan kunder nå få alt stål som stadig slites ut i knusemaskiner, gravemaskiner, hjullastere og snøploger.

– Dette gagner dagens kunder i begge bedriftene. Det blir lavere transportkostnader, og bedre priser når de får alt fra en leverandør", sier Erik Ødegård​, daglig leder i Nordic Roads.

 

Kjell Bernt Fossmark, tidligere salgsleder i QSS er tydelig på at pris sammen med rask levering og kvalitet, er det viktigste konkurransefortrinnet man kan ha som leverandør til bygg og -anleggsbransjen, og ser dermed på satsingen som strategisk riktig. I tillegg føles det riktig å spare unødvendig transport på kryss og tvers over hele landet.

Bredt produktutvalg

Selv om bedriftene slår seg sammen, er de bevisste på å ivareta de tette relasjonene til kundene. Hver eneste kunde forholder seg til samme person som de har gjort før, enten de trenger ny mantel til en konknuser, eller ferske tenner til en gravemaskin.

Oppkjøpet gjør at Nordic Roads nå tilbyr alt stål til alt som slites ut på anleggsmaskiner. Veiskjær til snøplog, tenner til skuffe på gravemaskin, slitestål til steinknusere, hjullastere og boremaskiner.  

Forsiden akkurat nå