Saferoad kjøper TrafikkDirigering AS

TrafikkDirigering AS er i dag solgt til Saferoad Holding ASA, som dermed går inn i en ny del av markdet.

Fra åpningen av nybygget på Jessheim i fjor med Ullensakers ordfører Tom Staahle (i midten), flankert av eierne Kåre Høytomt og Eirik Tyrihjell.
Fra åpningen av nybygget på Jessheim i fjor med Ullensakers ordfører Tom Staahle (i midten), flankert av eierne Kåre Høytomt og Eirik Tyrihjell.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
29. nov. 2017 - 12:10

-Ved å bli en del av Saferoad har vi mulighet til å ha et landsdekkende tilbud av våre løsninger, sier Kåre Høitomt, daglig leder i TrafikkDirigering.

Saferoad er en ledende leverandør av trafikksikring-og infrastrukturløsninger i Europa, og er markedsleder innen trafikksikringsløsninger i Norge.
-TrafikkDirigerings kompetanse og løsninger vil utvide vårt tjenestetilbud og styrke vår posisjon i det norske markedet for arbeidsvarsling, sier Morten Holum, CEO i Saferoad.

TrafikkDirigering AS har sin hovedbase på Jessheim, og ble etablert i 2007. Selskapet har hatt en jevn og stabil vekst, og har siden 2013 hatt en omsetningsøkning fra 28 millioner kroner til 92 millioner kroner i 2016. Selskapet leverte i fjor et driftsresultat på 4,1 millioner kroner.

Selskapet har fram til i dag vært eiet av Kåre Høitomt og Erik Tyrihjell, som er henholdsvis daglig leder og driftssjef i virksomheten som har 110 ansatte.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.