Birger Opgaard går inn som ny daglig leder i ingeniørselskapet Degree of Freedom.
Birger Opgaard går inn som ny daglig leder i ingeniørselskapet Degree of Freedom. (Bilde: Mark Cabot)

Ny daglig leder i Degree of Freedom

Birger Opgård tar over som daglig leder i Degree of Freedom AS.

Opgård har en lang og bred erfaring etter 30 år i Multiconsult, inkludert 10 år som seksjonsleder for Samferdselskonstruksjoner i Oslo, og har vært sentral i oppbygging av Multiconsult sitt miljø rundt fjordkryssinger.

- For meg er det utrolig spennende å få rollen som daglig leder av Degree of Freedom i Norge. Jeg har lenge ansett Degree of Freedom som ett av de mest spennende rådgivende ingeniørfirmaene innen bygge- og anleggsteknikk, og det er inspirerende å jobbe med en gruppe ingeniører med en så spesiell bakgrunn og stor interesse for faget, sier Biger Opgård.

- Vi er utrolig godt fornøyd med å få Birger Opgård inn om leder av selskapet, sier partner og avtroppende daglig leder Gaute Mo. - Det er ikke tvil om at vi vil dra nytte av Opgårds lange erfaring fra tilbudsarbeid og gjennomføring av prosjekter for viktige oppdragsgivere som Statens vegvesen og Jernbaneverket.

Kjernen av ingeniører og tekniske tegnere arbeidet tidligere i en tiårsperiode for Santiago Calatrava hvor de prosjekterte blant annet Turning Torso i Malmø, Transportation Hub på Ground Zero i New York, Olympiastadion i Athen og Kunst- og vitenskapsbyen i Valencia. Degree of Freedom er fremdeles arkitekturorienterte, og samarbeider nå med flere av landets ledende arkitektkontor.

Selskapet nylig flyttet inn i nye kontorlokaler i Brenneriveien 5 i Oslo sentrum og har på grunn av økt oppdragsmengde økt fra omlag ti til tjue ansatte.

Forsiden akkurat nå