Kurt Opseth er ny administrerende direktør i Mesta AS.
Kurt Opseth er ny administrerende direktør i Mesta AS.

Ny administrerende direktør i Mesta

Kurt Opseth er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Airlift AS.

  • Nyheter

-Styret er glad for å presentere Kurt Opseth som ny administrerende direktør i Mesta.  Kurt Opseth har bred toppledererfaring både fra industri- og entreprenørvirksomhet.  Jeg har stor tro på at Kurt er riktig person for å ta tak i de utfordringer Mesta står overfor framover – styrke selskapets posisjon og vokse videre under god lønnsomhet. Han kjenner Mesta gjennom sin tid i styret, har god bransjeforståelse, er jordnær, forretningsorientert og handlekraftig, sier styreleder John Nyheim.

- Jeg er overbevist om at Mesta har gode forutsetninger for å kunne videreutvikle sin posisjon i årene som kommer, og ser fram til et godt og utviklende samarbeid med en meget erfaren og kompetent organisasjon» - sier Kurt Opseth.

Kurt Opseth er 57 år og er utdannet sivilingeniør Bygg fra NTNU samt bedriftsøkonom fra BI og har, i tillegg til Airlift AS, mange års yrkes-/ledererfaring fra Grøner/ Sweco, Førde Sementvarefabrikk, Veidekke, bygget opp Bautas og ledet Backe Entreprenør Holding.

Forsiden akkurat nå