Norsecraft Geo skal selge BIM-verktøy

Norsecraft Geo blir forhandler for Visays VDC OY og vil representere deres produkter både i Norge og Sverige.

Fra signeringen av avtalen under årets Bauma: Jani Myllymaa fra Viasys Oy og  Uli Hermanski fra  Topcon Positioning  sammen med Hans Ellingsen,  adm.dir Norsecraft Geo AS
Fra signeringen av avtalen under årets Bauma: Jani Myllymaa fra Viasys Oy og Uli Hermanski fra Topcon Positioning sammen med Hans Ellingsen, adm.dir Norsecraft Geo AS
26. apr. 2016 - 08:51

-Viasys VDC, som i dag er deleid av Topcon, vil være et viktig bidrag til å optimalisere digital arbeidsflyt på anleggsplassen og passer derfor godt inn i vår strategi om å være en viktig bidragsyter til å digitalisere anleggsplassen,  forteller adm.dir i Norsecraft Geo, Hans Ellingsen.

Norsecraft Geo AS er i dag forhandler for Topcons maskinstyringsprodukter og Dynaroad massedisponeringsverktøy  i Norge og Sverige, med en konsulentavdeling i begge land som leverer landmålings- og konsulenttjenester innen maskinstyring, massedisponering og dokumentasjon.

Viasys VDC er et finsk selskap som er deleid av Topcon Positioning Group. Selskapet har levert software og tjenester innen bygg og anlegg i over 25 år med  hovedvekt på løsninger for å visualisere prosjekterte data i 3D.  Viasys VDC løsninger er egnet til bygge 3D modeller av digitale prototyper og kommunisere løsninger til alle involverte i  infrastruktur prosjekter.

 

Enkel og tydelig digital kommunikasjon

Produktivitet og lønnsomhet i infrastrukturprosjekter er noe alle aktører i bransjen strever med å forbedre. Viasys VDC er verktøy som fokuserer på dette igjennom :

  • Minimalisere konflikter i prosjekterte data innen forskjellige disipliner som VA, vei, elektro og eksisterende infrastruktur. Dette skjer igjennom automatisk konflikt analyser og 5D simuleringer (3D, tid og kostnader)
  • Enkel og tydelig digital kommunikasjon på anleggsplassen igjennom å gjøre multi-disiplinære 3D modeller tilgjengelige for alle involverte i prosjektet
  • Utvikle og vedlikeholde digitale modeller som inneholder alle prosjekterte data fra alle disipliner
Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.