Nok en storkontrakt signert av Hæhre

Nye Veier og Hæhre har signert utførelsesentreprisen for oppgradering og bygging av nye tunnelløp i forbindelse med den helhetlige E18-utbyggingen gjennom Telemark. 

1707teknisk direktør Knut Harstad i Hæhre sammen med adm. direktør Ingrid Dahl Hovland og prosjektdirektør Magne Ramlo, begge fra Nye Veier.
1707teknisk direktør Knut Harstad i Hæhre sammen med adm. direktør Ingrid Dahl Hovland og prosjektdirektør Magne Ramlo, begge fra Nye Veier.
Redaksjonen Våre Veger
12. juli 2017 - 10:47

Prosjektet omhandler oppgradering av Kjørholt og Bamble tunneler og sprengning av nye parallelle løp. Kontraktssummen er på omlag 600 millioner kroner.

 – Det er tilfredsstillende at vi nå har signert kontrakt med Hæhre for prosjektet E18 Kjørholt og Bamble tunneler. Vi kan gå i gang med et krevende prosjekt med høye krav til sikkerhet og kvalitet i utførelsen av arbeidet. Vi er opptatt av å ivareta trafikksikkerhet samtidig som vi skal sikre god fremdrift i prosjektet. Da tunnelene ble stengt 21. april startet vi raskt opp med forberedende arbeider. Dette gjorde vi for å jobbe effektivt og å sikre at Hæhre kan komme raskt i gang med hovedarbeidene. Fremdrift i prosjektene våre er et viktig kriterium for Nye Veier. I dette tilfellet er det svært viktig siden E18 er stengt i perioden prosjektet pågår. Vi er opptatt av å redusere ulempene for bilister og nærmiljøet i prosjektperioden som varer fram til høsten 2018, sier Magne Ramlo, prosjektdirektør i Nye Veier for utbyggingsområdet E18 Langangen-Grimstad.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.