1707teknisk direktør Knut Harstad i Hæhre sammen med adm. direktør Ingrid Dahl Hovland og prosjektdirektør Magne Ramlo, begge fra Nye Veier.
1707teknisk direktør Knut Harstad i Hæhre sammen med adm. direktør Ingrid Dahl Hovland og prosjektdirektør Magne Ramlo, begge fra Nye Veier.

Nok en storkontrakt signert av Hæhre

Nye Veier og Hæhre har signert utførelsesentreprisen for oppgradering og bygging av nye tunnelløp i forbindelse med den helhetlige E18-utbyggingen gjennom Telemark. 

Prosjektet omhandler oppgradering av Kjørholt og Bamble tunneler og sprengning av nye parallelle løp. Kontraktssummen er på omlag 600 millioner kroner.

 – Det er tilfredsstillende at vi nå har signert kontrakt med Hæhre for prosjektet E18 Kjørholt og Bamble tunneler. Vi kan gå i gang med et krevende prosjekt med høye krav til sikkerhet og kvalitet i utførelsen av arbeidet. Vi er opptatt av å ivareta trafikksikkerhet samtidig som vi skal sikre god fremdrift i prosjektet. Da tunnelene ble stengt 21. april startet vi raskt opp med forberedende arbeider. Dette gjorde vi for å jobbe effektivt og å sikre at Hæhre kan komme raskt i gang med hovedarbeidene. Fremdrift i prosjektene våre er et viktig kriterium for Nye Veier. I dette tilfellet er det svært viktig siden E18 er stengt i perioden prosjektet pågår. Vi er opptatt av å redusere ulempene for bilister og nærmiljøet i prosjektperioden som varer fram til høsten 2018, sier Magne Ramlo, prosjektdirektør i Nye Veier for utbyggingsområdet E18 Langangen-Grimstad.

Forsiden akkurat nå