Nastas spesialist på klima og utslippsfrie maskiner

Sjur Wethal Helljesen skal inn i nyopprettet stilling som ansvarlig for kompetansebygging og salgsstøtte ved spørsmål om utslippsfrie maskiner hos Nasta AS.

Sjur Helljesen, Nasta AS
Sjur Helljesen, Nasta AS Foto: Nasta
27. feb. 2020 - 13:24

Nasta har den siste tiden utviklet flere konsepter for utslippsfrie maskiner. Interessen har vist seg å være stor, og tiden er nå inne til å bringe maskiner ut til det norske markedet, forteller selskapet i en melding. Imidlertid er det ikke alltid like enkelt for oppdragsgivere og utførende entreprenører å finne informasjon om de alternative løsninger som finnes, og hvilke muligheter, teknisk og økonomisk, en bør vurdere. Det å eie og drifte en elektrisk maskin vs. dieseldrevet maskin kan oppleves forskjellig og kan kreve spesiell kompetanse og kanskje litt mer planlegging i forkant av oppdragene.

I den forbindelse har Nasta besluttet å opprette en stilling; «Seniorrådgiver klima- og kundeløsninger», en jobb som maskinselger i Østfold, Sjur Wethal Helljesen, har takket ja til. 

Helljesen skal fungere som brobygger mellom premissgiver (f.eks. byggherre eller lovgiver), utførende entreprenør og Nastas salgs- og ettermarkedsavdeling. Han vil videre være ansvarlig for kompetansebygging og gi salgsstøtte ved spørsmål om utslippsfrie maskiner.

Sjur Helljesen har vært ansatt hos Nasta siden 2008

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.