NYHETER

Multiconsult fikk kontrakt på E39

Multiconsult har blitt tildelt prosjekteringen av den store elektro- og SRO-jobben på E39 Svegatjørn-Rådal, en kontrakt til 24, 8 millioner kroner.

Den nye E-39 er med en lengde på 28 km et av de største vegprosjektene i Norge
Den nye E-39 er med en lengde på 28 km et av de største vegprosjektene i Norge
17. aug. 2015 - 12:25

Multiconsult lå med nest laveste pris ved anbudsåpningen 17. juni, og dermed er laveste anbudet fra islanske Efla blitt forkastet. Deres tilbud lød på 23,1 millioner kroner.

Årsaken er nok at deltakerne på dette anbudet konkurrerte på mer enn pris. Prisen utgjorde 40 prosent i en samlet vurdering, mens kompetanse telte 35 prosent og beskrivelse av gjennomføringen 25 prosent.

Multiconsult vil være ansvarlig for prosjektering og utarbeidelse av konkurransegrunnlag for elektro, regulering, overvåkning (SRO), radio-redning og kommunikasjon, i tillegg til oppfølging under byggetiden. De fleste delene av oppdraget er planlagt ferdig innen utgangen av 2018.

- Vi er glade for å ha blitt valgt til et så viktig prosjekt, hvor Multiconsult kan bidra til effektiv trafikkavvikling og god tilgjengelighet. I tillegg skal vi se på forbedret veg- og tunellsikkerhet i regionen. Kontrakten reflekterer vår sterke kompetanse og kapasitet innen transport- og infrastruktursektoren, sier Lars Opsahl, konserndirektør Regioner Norge.

Den nye E-39 er et av de største vegprosjektene i Norge. Vegstrekningen Svegatjørn-Rådal er på 28 000 meter, inkludert fire tunneler.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.