MASKINER & UTSTYR

Tensor skal selge finske betongfabrikker

Finske Steel-Kamet og Tensor Industri  har inngått avtale om salg av Steel Kamet Betongstasjoner, Kamet elementfabrikker og Kamet Turbo varmesystemer i Norge.

Redaksjonen Våre Veger
26. feb. 2018 - 11:06

Samarbeidet på det norske markedet er en del av Steel-Kamet Oy’s aktive markedsstrategi.

-Vi har søkt en potensiell ny agent for det norske markedet, og vi ser at samarbeid med Tensor Industri AS som en god mulighet og en kanal for å øke kundemassen vår, forteller Marko Isojärvi, administrerende direktør for Steel-Kamet Oy.

-Vi er dessuten veldig fornøyd med Tensor’s know-how og arbeidsmetoder på det norske markedet over flere tiår, og at vi kan utfylle Tensor produktsortiment med våre produkter. Sammen med Tensor Industri AS, er vi forpliktet til å møte våre kunders behov og arbeide sammen. Vi vil møte kundens behov ved å utvikle vårt godt startede samarbeid. 

Administrerende direktør Ivar Nilsen i Tensor Industri AS er fornøyd med avtalen med Kamet.

-Tensor Industri AS har i mange år tilbudt kundene sine anlegg og komponenter med høy kvalitet, og faglig rådgivning. Vi kan nå i tillegg tilby et bredt spekter av Steel-Kamet produkter. Samarbeidet med Steel-Kamet Oy gjør det mulig å tilby enda større og komplekse anlegg, som vi kan skreddersy i samarbeid med kundene til deres behov og dermed utvide vårt allerede omfattende tilbud, forteller han.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.