Tensor betongfabrikker
Tensor betongfabrikker

Tensor skal selge finske betongfabrikker

Finske Steel-Kamet og Tensor Industri  har inngått avtale om salg av Steel Kamet Betongstasjoner, Kamet elementfabrikker og Kamet Turbo varmesystemer i Norge.

Samarbeidet på det norske markedet er en del av Steel-Kamet Oy’s aktive markedsstrategi.

-Vi har søkt en potensiell ny agent for det norske markedet, og vi ser at samarbeid med Tensor Industri AS som en god mulighet og en kanal for å øke kundemassen vår, forteller Marko Isojärvi, administrerende direktør for Steel-Kamet Oy.

-Vi er dessuten veldig fornøyd med Tensor’s know-how og arbeidsmetoder på det norske markedet over flere tiår, og at vi kan utfylle Tensor produktsortiment med våre produkter. Sammen med Tensor Industri AS, er vi forpliktet til å møte våre kunders behov og arbeide sammen. Vi vil møte kundens behov ved å utvikle vårt godt startede samarbeid. 

Administrerende direktør Ivar Nilsen i Tensor Industri AS er fornøyd med avtalen med Kamet.

-Tensor Industri AS har i mange år tilbudt kundene sine anlegg og komponenter med høy kvalitet, og faglig rådgivning. Vi kan nå i tillegg tilby et bredt spekter av Steel-Kamet produkter. Samarbeidet med Steel-Kamet Oy gjør det mulig å tilby enda større og komplekse anlegg, som vi kan skreddersy i samarbeid med kundene til deres behov og dermed utvide vårt allerede omfattende tilbud, forteller han.

Forsiden akkurat nå