MASKINER & UTSTYR

Rosendal Maskin blir eneimportør av JCB

Rosendal Maskin AS overtar agenturet på JCB AgriLine som bla omfatter traktoren Fastrac. Selskapet blir dermed eneimportør av JCB i Norge.

Avtalen er i boks! Rosendal Maskin AS overtar agenturet på JCB AgriLine i Norge.
F.v. Mike Poxon - regionsdirektør Skandinavia i JCB, Steve Smith - salgsdirektør eksport
Europa i JCB Sales, Kåre Rosendal - styreleder i Rosendal Maskin AS og Ole Marius Rosendal - daglig leder i Rosendal Maskin AS
Avtalen er i boks! Rosendal Maskin AS overtar agenturet på JCB AgriLine i Norge. F.v. Mike Poxon - regionsdirektør Skandinavia i JCB, Steve Smith - salgsdirektør eksport Europa i JCB Sales, Kåre Rosendal - styreleder i Rosendal Maskin AS og Ole Marius Rosendal - daglig leder i Rosendal Maskin AS
Redaksjonen Våre Veger
12. mai 2017 - 10:59

– Vi gleder oss over endelig å kunne slippe nyheten i det norske markedet, sier Ole Marius Rosendal som er daglig leder i Rosendal Maskin AS. – Det er en stor fordel både for kundene, JCB og Rosendal Maskin AS at hele agenturet nå er samlet hos én importør. Vi har allerede servicenett, lokaliteter og distribusjon på plass for å ivareta eksisterende kunder i landbrukssektoren.

I tillegg blir Mindaugas Kunickis, som har jobbet med JCB hos Lena Maskin med videre. Han vil få ansvaret for teknisk support i ettermarkedet. Hvem som blir salgsansvarlig for AgriLine vil bli avklart så raskt som mulig, forteller Rosendal. Rosendal Maskin AS importerte de første JCB-maskinene 2001. I 2005 ble de hovedimportør for alt av JCB bortsett fra Fastrac og Teletruk. I 2009 overtok de Teletruk, og nå er endelig alle produktgrupper samlet på ett sted. Gjennom disse 16 årene har de bygd opp et landsekkende nettverk på salg og service. Både JCB og Rosendal Maskin AS ser et betydelig vekstpotensiale for JCB AgriLine gjennom dette nettverket.

Mindaugas Kunickis får ansvaret for teknisk support på JCB AgriLine
Mindaugas Kunickis får ansvaret for teknisk support på JCB AgriLine

JCB Fastrac vil utgjøre den største endringen for Rosendal Maskin AS. Her snakker vi om markedets raskeste traktor med en toppfart på 70 km/t – utviklet både for landbruket og anleggsbransjen.

– Vi er allerede godt kjent i JCB-systemet, og det vil gi en smidig overgang for eksisterende
AgriLine-kunder. Bestilling av maskiner og reservedeler vil bli håndtert gjennom etablerte kanaler og rutiner, sier Ole Marius Rosendal.
Rosendal Maskin AS er en familieeid bedrift som ble etablert i 1986. I løpet av 30 år har selskapet levert mer enn 2500 nye anleggsmaskiner til det norske markedet. I tillegg til JCB er Rosendal Maskin  eneimportør av Doosan, Bobcat og Doosan Dumper i Norge. I 2016 hadde Rosendal Maskin  45 ansatte og omsatte for 375 mill.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.