Magne Gitmark blir ny McCloskey-forhandler

Lillesand-bedriften tilbyr nå et komplett program bestående av knusere, sikteverk og transportører fra McCloskey.

Mc Closkey er et nord-Irsk/kanadisk selskap som har produsert maskiner siden 1980 tallet. Hovedfabrikken som produserer sikteverk og enkelte steinknusermodeller er lokalisert i hjertet av Nord-Irland, der kompetansen er høy og produksjonen av maskiner for pukk, grus- og bergverksindustri har lange tradisjoner.

Filosofien og teknologien til Mc Closkey er å lage driftssikre maskiner med stor slitestyrke for å tåle store belastinger. Maskinene er kraftig konstruert og samtidig  servicevennlige og driftssikre.

Firmaet Magne Gitmark & Co har over 50 års fartstid som maskinforhandler i Norge. Gitmark  startet på 60 –tallet med salg av småmaskiner for landbruket og på 70-tallet med kompressorer (AMA) og fjellboringsmaskiner (Geita).Siden starten har firmaet vokst fra 2 til 29 ansatte. Frem til i dag har firmaets hovedfokus vært salg, service og ettermarked på maskiner og utstyr for private og offentlige kunder innen gjenvinningsbransjen og kommunalteknisk sektor. Produktporteføljen består i dag av kompaktorer, suge- og spylebiler, flishuggere, kverner, sikteverk og kompostmaskiner.

Nå tar Magne Gitmark & Co steget inn i bergverksbransjen med maskiner for knusing og sikting med utstyr som de tidligere har solgt til gjenvinningsbransjen.

Mc Closkey har tidligere vært solgt i Norge av Ankerløkken Maskin.

Forsiden akkurat nå