MASKINERUTSTYR

Coolere traktor har du neppe sett

Men rosa lakk, skinninteriør og mye krom skal Valtras nye modell Pink Cat appelere til den yngre og trendy generasjonen.

26. juni 2014 - 14:50

Valtras Unlimited Studio har bygget en rosa traktor som handler om lidenskap, noe som også er årets tema for organisasjonen Maaseutunuoret (finsk organisasjon for unge bønder, ikke ulik NBU).

Temaet lidenskap reflekteres både i interiøret og i stylingen av eksteriøret av denne spesialbygde traktoren, som har fått navnet “Pink Cat”. Tilbehøret og utstyret til Pink Cat er et samarbeid mellom representanter for Young Farmers og Valtra Unlimited Studio.

 

Krom eksosrør og takstativ

Traktoren er en fire-sylindret N163 Direct med trinnløs transmisjon. Spesifikasjonene inkluderer knall rosa foliering av traktoren, rødt skinninteriør og sete, krom hovedlys, krom eksosrør krom takstativ, krom frontbeskyttelse, krom signalhorn på taket, ekstra LED arbeidslys, alkolås, avansert stereo og DVD-spiller, subwoofer, rustfritt stålspeil i hyttetaket, felgplater i forkrommede plater, iPad og Auto-Guide system.

Traktoren selv kan skilte med 171 hestekrefter, 700 Nm dreiemoment, 50 km/h transmisjon og 160 l/min lastkjennende hydraulikk.

 

Ut på turne

Pink Cat vil delta på Maaseutunuorets arrangementer i Finland, og vises første gangen på Okra-utstillingen i Oripää 4de Juli. Traktoren vil besøke alle deler av Finland før den setter kursen tilbake til sine røtter I sentral-Finland, hvor den skal stilles ut på KoneAgria 11. oktober.

Pink Cat vil ledsages av en spesialtilpasset tilhenger, med badestamp og terrasse. Etter turneen vil traktoren bli lagt ut for salg, som en “hvilken som helst” demonstrasjonstraktor.

 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.