Fra Bomags stand under Bauma i 2016.
Fra Bomags stand under Bauma i 2016.

Alle Bomag-produkter til Hesselberg

Hesselberg Maskin overtar salg og service av alle Bomag-produkter i Norge. Samtidig overtar de også Manitou-agenturet.

Det er endringene hos Normann Olsen Maskin som har gjort at mulighetene har åpnet seg med disse to velrennomerte merkene for Hesselberg Maskin. Tidligere var Bomag-agenturet delt mellom de to selskapene, hvor valsene var hos Hesselberg mens utleggere ble solgt av Normann Olsen Maskin.

Nå samles alle Bomagprodukter hos Hesselberg, og sammen med Manitou-agenturet betyr dette både økt omsetning og større spenn i produktsortementet hos Hesselberg.

Som importør av Komatsu gjennom mange år, har dette vært en viktig motor for omsetningen i selskapet, som i 2015 beløp seg til 555 millioner kroner. Ved siden av komprimeringsutstyret fra Bomag, er Hesselberg også forhandler for Veekmas veghøler.

 

Franske teleskoplastere

Manitou er et franskeid selskap med historie helt tilbake til 1958. Manitou-maskinene brukes både innen bygg- og anlegg, landbruk og industri, og omfatter alt fra teleskoplastere til lifter og påhengstrucker. Med agenturet følger også produkter fra Mustang.

- Med dette nye Manitou-agenturet blir vi en fullverdig leverandør til en voksende bygg- og anleggsbransje. Manitou er markedsleder i verden på teleskoplastere og lift. Og ikke minst er Manitou et premiumsmerke som vi ønsker å identifisere oss med, sier Kai Paulshus, administrerende direktør i Hesselberg Maskin.

Forsiden akkurat nå