NYHETER

Kontorriggen på Taraldrud skiftes ut

Vegvesenets kontorrigg på kontrollstasjonen på Taraldrud like utenfor Oslo holder ikke lenger mål. Nå skal den rives og erstattes med en ny. 23. oktober er datoen å merke seg for dem som er interessert i jobben.

Denne brakkeriggen har gjort jobben sin. Nå skal den rives og erstattes med moderne lokaler for de som jobber på kontrollstasjonen på Taraldrud. (Foto: Anders Haakonsen)
Denne brakkeriggen har gjort jobben sin. Nå skal den rives og erstattes med moderne lokaler for de som jobber på kontrollstasjonen på Taraldrud. (Foto: Anders Haakonsen) Bilde:
5. okt. 2015 - 07:59

Riggen som står der nå, rommet byggeledelsen da E6 ble utvidet til fire felt på strekningen Klemetsrud-Vinterbru. Etter at jobben ble fullført i 2009, ble riggen flyttet til Taraldrud. Det var en midlertidig løsning. Nå er den gammel og slitt og tilfredsstiller ikke kravene til et godt arbeidsmiljø.

Vegvesenet ber om pris på riving av riggen og prosjektering og bygging av en ny. Den nye riggen skal få nytt fundament, det gamle holder ikke mål.

- Riggen skal bestå av modulbygg. Den skal kunne stå lenge, men den skal også kunne flyttes på en enkel måte, hvis det blir behov for det, sier Ronny Lindesteg, som er leder for faggruppa Stor-Oslo i Utekontollseksjonen.

- Det er hovedsakelig tunge kjøretøyer som blir kontrollert på Taraldrud. Vi har fått tre nye stillinger til kontrollstasjonen. Riggen skal ha plass til 14 personer, sier Lindesteg.

Innen 1. mars neste år må den nye riggen være på plass.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.