TUNNELER

Inngår ekslusivt samarbeid om nødlys for veitunneler i Norge

Brødrene Dahl Samferdsel har inngått et eksklusivt samarbeid med EnergyOptimal, en ledende produsent av nødlys for vegtunneler i Norge. Avtalen markerer et viktig skritt for begge selskapene, og  en betydelig forsterkning av tunnelutstyrssegmentet i BD SFs portefølje.

Foto: Br Dahl Samferdsel
25. okt. 2023 - 14:05

Avtalen innebærer at salg, markedsføring og produksjon av EnergyOptimal sine evakueringslys nå vil bli håndtert av BD SF.

Les også

Spesialister på evakueringslys

EnergyOptimal har opparbeidet seg en imponerende merittliste i bransjen. De har levert evakueringslys til flere store prosjekter, og det er flere store ordrer i bestilling,  som er planlagt åpnet i 2024.

- EnergyOptimal er spesialister på evakueringslys til tunneler for vei, bane og annen infrastruktur. Etter at påbudet om sammenhengende lysstripe, en erstatning for punktbelysning, kom i 2021, har vi sett etter den riktige partneren. Noe som gjør oss ekstra fornøyde med å ha inngått denne avtalen, sier Stian Auen, Divisjonsdirektør i BD SF.

Fortsetter utviklingsarbeidet

– Dette styrker troen på at dette partnerskapet vil bringe merverdi til våre kunder, sier Stian Auen i Br Dahl.

BD SF har allerede levert tusenvis av LED-skilt til markedet siden oppstarten i 2014. Med denne avtalen styrker de sitt tilbud ved å inkludere evakueringslys fra EnergyOptimal. 

EnergyOptimal er kjent som en ledende leverandør av sine patenterte evakueringslys for vegtunneler, og denne avtalen gir dem muligheten til å konsentrere seg om videreutviklingen av sine innovative produkter.

Morten Groseth i EnergyOptimal er svært tilfreds med det nye samarbeidet, og ser frem til å samarbeide enda tettere med BD SF.

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.