NYTT OM NAVN

Harald Tom Nesvik går tilbake til sin gamle jobb i brønnbåtrederiet

I Ålesund.

Tidligere fiskeri- og sjømatminister Harald Tom Nesvik går tilbake til sin gamle jobb i Sølvtrans. Her fra nøkkeloverrekkelse i Nærings- og fiskeridepartementet.
Tidligere fiskeri- og sjømatminister Harald Tom Nesvik går tilbake til sin gamle jobb i Sølvtrans. Her fra nøkkeloverrekkelse i Nærings- og fiskeridepartementet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
4. feb. 2020 - 11:56

Tidligere fiskeri- og sjømatminister Harald Tom Nesvik (Frp) går tilbake til sin gamle jobb som kommunikasjonssjef i brønnbåtrederiet Sølvtrans.

Nesvik (53) gikk av som fiskeri- og sjømatminister etter nesten halvannet år som statsråd da Frp forlot regjeringen 24. januar.

Nå er Nesvik tilbake i sin gamle jobb som kommunikasjonssjef og samfunnskontakt i verdens største brønnbåtrederi, Sølvtrans i Ålesund, skriver Sysla tirsdag.

– Gleder meg til å jobbe med denne fantastiske gjengen i Sølvtrans og ikke minst en jobb innen sjømatnæringen, skriver Nesvik på Facebook.

Sølvtrans har en flåte på 25 båter, og hovedkontor i Ålesund.

For en knapp måned siden ble det fullstendig kaos da det kom store mengder snø på Østlandet. Nå er det duket for mer snø, men ikke av samme omfang. Utfordringer kan det likevel fort bli.
Les også

Kan bli snøkaos igjen – kollektivselskapet i Oslo lover at de er forberedt denne gangen

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.