Frøseths asfaltvirksomhet omfatter 12 ansatte og et asfaltverk i Verdal.
Frøseths asfaltvirksomhet omfatter 12 ansatte og et asfaltverk i Verdal. (Foto: Martin Gramnæs)

Frøseth Asfalt blir til Peab Asfalt

Peabs kjøp av Frøseth Asfalt i Verdal, betyr at hele virksomheten fra årsskiftet blir en det av Peabs ordinære asfaltvirksomhet.

I juli 2021 kjøpte Swerock 100 prosent av aksjene i Frøseth. Frøseth besto av tre avdelinger; Pukk & Grus, Transport og Asfalt, og ble videreført som eget selskap ledet av Arild Frøseth.

I løpet av høsten har det vært vurdert hvordan Frøseths asfaltvirksomhet skal videreføres og det er nå besluttet at virksomheten skal overføres til Peab Asfalt, opplyses det i en pressemelding.

Dette vil skje med virkning fra 1. januar 2022.

Frøseths asfaltvirksomhet omfatter 12 ansatte, et asfaltverk i Verdal samt rullende materiell. Virksomheten vil bli en del av distrikt Trøndelag i Peab Asfalt. Overføringen medfører ingen overtallighet.

- Vi ønsker alle ansatte i Frøseths asfaltvirksomhet velkommen til Peab Asfalt. Med Frøseths virksomhet om bord styrker vi vår posisjon i Trøndelag, sier adm. direktør Joar Caspersen i Peab Asfalt.

Frøseth fortsetter som eget selskap med virksomhet innen Pukk & Grus og Transport, og vil fortsatt være ledet av Arild Frøseth.

Forsiden akkurat nå