NYHETER

Fikk pris for beste asfaltjobb

Disse karene fra Skanska Asfalt legger asfalt så bra at de sikret seg prisen "Årets asfaltjobb".

29. jan. 2015 - 13:56

Utdelingen av prisen skjedde på Asfaltdagen, som arrangeres av Norsk Asfaltforening.

Asfaltlaget fra Skanska Asfalt trakk det lengste strået  i konkurranse med åtte andre kandidater, og prisen fikk de for å ha lagt det peneste og beste dekket hvor etterkontollen med IR-scanning viste at den såkalte risikoandelen ble målt så lavt som 0,08%.

 

Norgesrekord!

En måling som etter prisutdeler og leder for Norsk Asfaltforening, Geir Berntsen, ble karakterisert som norgesrekord i sammenhengende og god asfaltutlegging, som dermed kvalifiserte til prisen Årets asfaltjobb  for 2014.

Prisen deles ut hvert år til et lag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bridratt til sikker og ryddig gjennomføring og et godt samarbeid med byggherren. Hensikten er å sette fokus på forhold som bringer asfaltfaget fremover.

 

240 deltagere

Årets asfaltdag samlet 240 deltagere, og hovedtema i år er klima og miljø og hvordan dette påvirker og setter nye krav til alle områder innen asfaltfaget.

Konferansen ble åpnet av statssekretær Bård Hoksrud i Samferdselsdepartementet, som benyttet anledningen til å fortelle om de reformer som regjeringen er i ferd med å gjennomføre innenfor vegsektoren med nytt statlig vegselskap og infrastrukturfond som eksempler på den satsing som nå skjer fra politisk hold på nye og bedre veger.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.