Cat lanserer B-serie tandemvalser

Cat lanserer B-serie tandemvalser

Caterpillar lanserer i disse dager en helt ny serie små asfaltvalser. Serien tar sikte på en forbedret ytelse, produktivitet, komfort, sikkerhet og servicevennlighet. En ny og mer moderne versjon, men like robust som før.

Cat er på banen med sin nye B-serie av de lette asfaltvalsene. Til sammen sju modeller fra 1,8 til fem tonn finnes nå i ny drakt der et forbedret førermiljø med bedre benplass, samt intuitive kontroller og enkel visning på LCD- skjerm er de største høydepunktene.

Den nye smale rammen og det avrundede panseret gir føreren bedre sikt og lettere tilgang til maskinen. Valsene har en høyere effekt på motorene, men kan også operer i ECO modus, noe som fører til lavere drivstofforbruk og et lavere støynivå for fører og øvrig arbeidsmiljø.

Trommeldiamenteren på denne serien er bredere  og gir en jevnere og mer effektiv komprimering. I tillegg til dette er vannspredersystemet blant de beste i sin klasse. Vanntanken gir opptil 12 timers drift mellom påfyll og er utstyrt med en lavtnivå- indikator.

– Disse nye modellene er utviklet spesielt for leiemarkedet, opplyser Glenn Thorén, produktsjef for asfaltutlegger og valser hos Pon Equipment. Han forteller videre at det brede spekteret av modeller gir utmerket allsidighet innen typiske bruksområder som sykkelstier, gårdsrom, parkeringsplasser og lignende. I tillegg tar glassfibertaket på disse modellene mindre plass enn tidligere, noe som gjør det enkelt å transportere, sier Thorén.

Den nye serien er forventet å ankomme Pon Equipment innen sesongstart.

 

 

Forsiden akkurat nå