Bente Austad.
Bente Austad. (Foto: MGF)

Karriere

Blir medlemsansvarlig i Maskingrossisternes Forening

Bente Austad fikk jobben.

Maskingrossiternes Forening har ansatt Bente Austad som ny medlemsansvarlig/prosjektleder og har samtidig gjort en omorganisering for å styrke fokuset på medlemmer og arrangementer.

Bente Austad har lang erfaring fra finans, industri og har tidligere vært midlertidig ansatt i MGF i forbindelse med SMART industri 2018 og Vei og Anlegg 2018. Hun kommer fra stilling som project procurement manager i Dresser Rand. Bente vil i tillegg til å være førstelinje i medlemsservicen, være prosjektleder for Smart industri 21.

Maskingrossisternes Forening har samtidig gjort en tilpasning av organisasjonen for å møte fremtidige utfordringer. Det betyr at Gry Ingebretsen endrer stilling til administrasjons- og prosjektleder, og vil være prosjektleder for Vei og Anlegg 21.

Direktør Tone Lindberg Grøstad vil være prosjektleder for alle fagsaker og kontaktledd for myndigheter og samarbeidspartnere.

– Dette vil styrke vårt fokus på de viktige utfordringer som bransjen står overfor, og forsikre at vi viderefører den strategien som medlemmene og styret i MGF har vedtatt, skriver MGF i en melding.

Forsiden akkurat nå