JOBB

Ansatt som divisjonsdirektør for drift og vedlikehold i Statens vegvesen

Bjørn Laksforsmo (45) er ansatt som direktør for divisjonen Drift og vedlikehold i Statens vegvesen.

Bjørn Laksforsmo blir toppleder for den viktige divisjonen i Statens vegvesen som skal forvalte drift og vedlikehold av riksvegene.
Bjørn Laksforsmo blir toppleder for den viktige divisjonen i Statens vegvesen som skal forvalte drift og vedlikehold av riksvegene. Foto: Vegard Stien
24. feb. 2020 - 12:28

Stillingen er nyopprettet for den nye landsdekkende divisjonen.

45-åringen fra Tromsø skal lede den nye divisjonen som har ansvaret for drift og vedlikehold av riksveiene og utbyggingsprosjekter opp til 200 millioner kroner.

Divisjonen har om lag 900 ansatte og har sitt divisjonskontor i Tromsø. Direktøren rapporterer til vegdirektøren og er en del av ledelsen i Statens vegvesen.

Bjørn Laksforsmo har bakgrunn fra Sjøforsvaret, og har blant annet hatt lederstillinger i Hurtigruten og Torghatten. Han har også vært direktør for Troms Kraft, og har det siste året drevet sitt eget konsulentselskap AS Endringsvilje.

Bjørn Laksforsmo vil tiltre sin stilling 19. mars.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.