– Alt av beredskap er ute, men i dag snør det igjen bak brøytebilene

Snøen laver ned på Østlandet, og brøytebilene jobber på. En bilist i Moss må belage seg på kollektivtransport fremover etter å ha droppet å måke av frontruta.

Illustrasjonsbilde fra E18
Illustrasjonsbilde fra E18 Foto: Tor Erik Schrøder/NTB
28. des. 2021 - 11:23

Bilføreren i Moss blir anmeldt og fratatt førerkortet etter å ha kjørt omtrent uten sikt gjennom frontruta.

Bilføreren i Moss blir anmeldt og fratatt førerkortet etter å ha kjørt omtrent uten sikt gjennom frontruta. Foto: Politiet

– Politiet ble oppmerksomme på kjøretøyet etter meldinger fra publikum om svært vinglete kjøring, tvitrer Øst politidistrikt.

Vegtrafikksentralen Øst oppfordrer folk på hele Østlandet til å kjøre forsiktig.

– Det snør jo fortsatt, alt av beredskap er ute, men i dag snør det igjen bak brøytebilene, sier trafikkoperatør Mette Brunæs ved Vegtrafikksentralen Øst til NRK tirsdag morgen.

Det er i løpet av morgentimene meldt om vogntog som har problemer flere steder, blant annet på E6 i Skulleruddumpa, i Sarpsborg, Fredrikstad og Enebakk.

På E6 mot Oslo før Olavsgård har både en lastebil og en personbil havnet i trøbbel, 500 meter fra hverandre.

– Trafikanter som skal ut og kjøre nå, må beregne god tid og ta høyde for at ting tar litt lengre tid i dag, Bilster bes senke farten og kjøre med god avstand til kjøretøyet foran, understreker politiet.

(©NTB)

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.