Ole Hveem og Rune Sandhaug inngår samarbeid om salg og service.
Ole Hveem og Rune Sandhaug inngår samarbeid om salg og service. (Foto: Sandhaug)

Akershus Traktor og Sandhaug starter samarbeid om salg og service

Rune Sandhaug: – Med Akershus Traktor får vi en sterk samarbeidspartner som har lykkes godt innen landbruksmaskinbransjen.

– Endelig er vi i mål, sa Ole Hveem, daglig leder for Akershus Traktor.

– Vi har i lengre tid sondert markedet med tanke på å komme inn på markedet for kommunalmaskiner. Dagens samarbeidsavtale med Sandhaug innebærer at vi har nådd denne målsettingen.

Akershus Traktor er en av Norges ledende aktører innen landbruksmaskinbransjen, med 17 avdelinger rundt om i Norge, og nå skal de ta andeler av det viktige markedet for kommunalmaskiner, heter det i en pressemelding.

Les også

 

Landsdekkende salg og service

– Sandhaug har i lengre tid søkt etter en samarbeidspartner for å få på plass et landsdekkende service- og ettermarked, sier daglig leder og eier Rune Sandhaug.

– Med Akershus Traktor får vi en sterk samarbeidspartner som har lykkes godt innen landbruksmaskinbransjen. Det står det respekt av!

 

Les også

To firmaer med god kjemi

Sandhaug og Akershus Traktor er to firmaer som passer godt sammen, og de utfyller hverandre godt på produktsiden.

Sandhaug er importør av blant annet Lundberg redskapsbærere, Val’Air feiemaskiner og Pome veivedlikeholdsutstyr og er i dag en ledende aktør innen bransjen.

Nylig kjøpte Sandhaug boet etter Multimaskin, som gikk konkurs for en drøy måned siden. Sandhaug overtok også leieavtalen for anlegget til Multimaskin, og har dermed sikret seg et fotfeste sentralt i Oslo, noe som har vært etterlyst av kundene. Allerede er to ansatt på verkstedet, og flere ansettelser vil bli klare i løpet av inneværende måned, heter det.

Les også

Forsiden akkurat nå