MASKINER & UTSTYR

Akershus Traktor og Sandhaug starter samarbeid om salg og service

Rune Sandhaug: – Med Akershus Traktor får vi en sterk samarbeidspartner som har lykkes godt innen landbruksmaskinbransjen.

Ole Hveem og Rune Sandhaug inngår samarbeid om salg og service.
Ole Hveem og Rune Sandhaug inngår samarbeid om salg og service. Foto: Sandhaug
14. mai 2021 - 08:14

– Endelig er vi i mål, sa Ole Hveem, daglig leder for Akershus Traktor.

– Vi har i lengre tid sondert markedet med tanke på å komme inn på markedet for kommunalmaskiner. Dagens samarbeidsavtale med Sandhaug innebærer at vi har nådd denne målsettingen.

Akershus Traktor er en av Norges ledende aktører innen landbruksmaskinbransjen, med 17 avdelinger rundt om i Norge, og nå skal de ta andeler av det viktige markedet for kommunalmaskiner, heter det i en pressemelding.

De to motorveiprosjektene på riksvei 4 på Hadeland er gode eksempler på ny og gammel tid for hvordan Statens vegvesen velger entreprenør. Mens etappe 1, Gran-Jaren, var nær ved å ende i retten etter veiåpningen i 2017, var stemningen flere hakk bedre da motorveidelen av etappe 2 ble åpnet i november 2023. Prosjektleder Wolfgang Mysliwietz i Hæhre Entreprenør fikk blomster og godord av utbyggingsdirektør Kjell Inge Davik i Statens vegvesen.
Les også

Færre konflikter mellom Vegvesenet og entreprenørene

 

Landsdekkende salg og service

– Sandhaug har i lengre tid søkt etter en samarbeidspartner for å få på plass et landsdekkende service- og ettermarked, sier daglig leder og eier Rune Sandhaug.

– Med Akershus Traktor får vi en sterk samarbeidspartner som har lykkes godt innen landbruksmaskinbransjen. Det står det respekt av!

 

Norge bør få et reelt hurtigspor som sikrer at gruveprosjektene kommer i drift raskere, mener Høyres Bård Ludvig Thorheim.
Les også

Høyre-kritikk mot gruveprosjekter: Mener klager og omkamper dreper investeringsviljen

To firmaer med god kjemi

Sandhaug og Akershus Traktor er to firmaer som passer godt sammen, og de utfyller hverandre godt på produktsiden.

Sandhaug er importør av blant annet Lundberg redskapsbærere, Val’Air feiemaskiner og Pome veivedlikeholdsutstyr og er i dag en ledende aktør innen bransjen.

Nylig kjøpte Sandhaug boet etter Multimaskin, som gikk konkurs for en drøy måned siden. Sandhaug overtok også leieavtalen for anlegget til Multimaskin, og har dermed sikret seg et fotfeste sentralt i Oslo, noe som har vært etterlyst av kundene. Allerede er to ansatt på verkstedet, og flere ansettelser vil bli klare i løpet av inneværende måned, heter det.

Siri Raustein, electric vehicle manager i Apcoa, mener norske regler for ladestasjoner avviker fra internasjonale standarder.
Les også

Norsk standard skaper forvirring

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.