Eier og daglig leder i Sandhaug AS, Rune Sandhaug og forretningsutvikler i Addax, Hans Gunnestad
Eier og daglig leder i Sandhaug AS, Rune Sandhaug og forretningsutvikler i Addax, Hans Gunnestad (Foto: Sandhaug AS)

Addax Motors går i partnerskap med Sandhaug AS

Addax Motors  kunngjør at de inngår en partnerskapsavtale for Norge med Sandhaug AS, skriver  sistnevnte på sine hjemmesider.

Addax Motors, en belgisk produsent av elektriske nyttekjøretøy, fortsetter å utvide distribusjonsnettverket sitt i Skandinavia. Sandhaug AS utvider produkttilbudet sitt for byer/kommuner og industrielle segmenter ved å legge til Addax Motors' kjøretøyutvalg i sin nåværende produktportefølje. Dette nye partnerskapet for Norge er et resultat av Addax Motors' ambisiøse ekspansjonsstrategi i Europa og utenfor.

Les også

Skal distribuere elektriske, lette nyttekjøretøy

Avtalen ble inngått tidligere i år og handler om distribusjon av elektriske, lette nyttekjøretøy til byer/kommuner og industrielle segmenter.

Både Addax Motors og Sandhaug AS vil dra nytte av samarbeidet og ytterligere styrke ambisjonene og vekstplanene sine i de definerte forretningssegmentene, heter det i kunngjøringen.

Addax leverer lette elektriske nyttekjøretøyer i flere størrelser.

Sandhaug AS har alltid vært dedikert til å levere kvalitetsprodukter til sine kunder, og denne utvidelsen vil ikke være noe unntak. De nye lette, elektriske nyttekjøretøyene er nøye utvalgt for å møte behovene til en stadig voksende kundebase og vil være tilgjengelige for både nye og eksisterende kunder.

 – Vi er svært glade for å kunne utvide produktutvalget vårt med elektriske lette nyttekjøretøy fra Addax Motors. Målet vårt har alltid vært å levere det beste til kundene våre, og disse nye elektriske nyttekjøretøyene vil hjelpe oss med å nå dette målet, sier administrerende direktør i Sandhaug AS, Rune Sandhaug.

Ønsker å ta markedsandeler i det norske markedet

Addax Motors er til stede gjennom et omfattende nettverk av distributører og forhandlere i 20 europeiske land, inkludert deres ekspansjon i Norge.

Hans Gunnestad, forretningsutviklingsleder for Skandinavia og Baltikum hos Addax Motors, fremhever den profesjonelle tilnærmingen og organiseringen til Sandhaug AS i Norge som meget viktig for å ta markedsandeler i det norske markedet.

 – Vi er svært entusiastiske for denne nye avtalen. Vårt vellykkede samarbeid de siste årene med distributører i andre europeiske land gir oss tillit og akselerasjonsevne til å bygge et sterkt samarbeid også i Norge, sier Daniel Kedzierski, administrerende direktør i Addax Motors.

Les også

 

Forsiden akkurat nå