250 dager til dørene åpner for Vei & Anlegg 2018

Det meste er nytt og modernisert på Hellerudsletta når Vei & Anlegg 2018 går av stabelen 2.-6.mai til neste år. Bare parkeringsområdet er det samme grønne.

24. aug. 2017 - 16:11

Fra å være et gammelt og umoderne utstilingsområde, har Hellerudsletta i Skedsmo utenfor Oslo dette året gjennomgått en oppsiktsvekkende transformasjon. Et helt nytt, supermoderne hotell i den nye internasjonale og sterkt voksende Moxy-kjeden åpnet dørene 1.august, og er med spektakulær arkitektur et blikkfang på det nye messeområdet. Her tilbys 286 rom, noe som vil bli et kjærkomment tilskudd på både utstillere og besøkende til messeområdet.

Innendørsområdet er også helt ombygget, bare de to innendørs messehallene er neonlunde de samme, med et samlet  areal 13 300 m².

 

Spektakulær konferanseavdeling

En en helt ny konferanseavdeling er bygget i andre etasje, der det tilbys et stort antall møte og konferanserom, alt fra plass for 6 personer til 200. Designen er supermoderne med tydelige røtter i norsk natur og norske farger, verdt er besøk alene, er vår mening etter å ha tatt det nærmere i øyesyn.

Og med hotellet på plass er det også kommet en helt ny restaurant som både i design og meny er en skikkelig oppgradering i forhold til tidligere.

-Med permanent restaurantdrift er det mulig å gi et helt annet, og bedre tilbud både på mat og service, lover daglig leder Ellen Arnstad, for det som nå heter X Meeting Point Norway.

-Gamle Helerudsletta er i løpet av kort tid gått fra å være et messeområde til å bli et opplevelsesenter. Med spektakulær design gir vi en sus av den store verden, samtidig har tatt med oss elementer fra det nasjonale. Dette messeområdet er faktisk blitt et unikt konsept, også i europeisk sammenheng, sier Arnstad entusiastisk.

 

Nesten helt utsolgt

Direktør i Maskingrossisternes Forening, Tone Merethe Lindberg, forteller at oppkjøringen mot neste års Vei & Anlegg er i full gang, og at de er glade for og fornøyde med at den lenge etterlengtede oppdrageringen av messefasislitetene nå er kommet.-

-Men det betyr også noen endringer. Som at det nedre messeområdet ikke lenger skal brukes, men at det av utestander vil bli på det øvre messeområdet, som når har fått mye mer asfalt enn tidligere. Her er så godt som alle 60 000 kvardratmeterne utstillerplass allerede solgt ut, forteller hun.

-Dessuten blir det ikke noe demo-område, slik det har vært tidligere. Dette både av plasshensyn, men like mye av hensyn til sikkerheten som kreves når maskinene er i arbeid.

 

Fortsatt ledig i hallen

Tone Lindberg foteller at det blir den store innedørshallen som skal brukes under Vei & Anlegg. Det gir bedre plass, mindre søyler å måtte forholde seg til, samt en langt bedre takhøyde og luftfølelse i den 8 000 kvadratmeter store hallen. 76 utstillere har allerede bestilt plass her, og over 50 prosent av arealet er bortbestilt.

-Men, forteller hun, parkeringen blir som tidligere på grasslettene utenfor messeområdet. Dermed blir det å håpe på værgudene denne gangen også. 

Siden det nedre området ikke lenger skal brukes, skal dessuten bare den øvre inngangen brukes. Den er til gjengjeld gjort vesentlig større!

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.