15 entreprenører vil bygge ny gang- og sykkelveg på Sandmoen

Hele 15 entreprenører leverte tilbud før fristen gikk ut 25. november. Prisene varierer fra 17,97 til 27,37 millioner kroner. Solberg Maskin AS har det laveste tilbudet.

Gang- og sykkelveg Sandmoen-Røddekrysset i Trondheim kommune.
Gang- og sykkelveg Sandmoen-Røddekrysset i Trondheim kommune. Foto: Multiconsult
26. nov. 2020 - 10:18

I oktober lyste Trøndelag fylkeskommune ut jobben med å bygge 1,5 kilometer ny gang- og sykkelveg fra Sandmoen til Røddekrysset i Trondheim kommune.

- Som ventet var interessen for dette prosjektet stor. Nå blir det en intens periode med kontrollregning og tilbudsevaluering. Det blir hektisk frem mot jul, men vi regner med å innstille entreprenør før jul og skrive kontrakt like på nyåret, sier teamleder Bjørn Erik Andersson i Trøndelag fylkeskommune i en pressemelding.

Les også

Kontrakten omfatter bygging av ca. 1500 meter ny gang- og sykkelveg langs fv. 704 mellom Sandmoen og Røddekrysset i Trondheim kommune. Bredden på gang og sykkelvegen er 3,5 meter inklusive skulder, med lokal breddeutvidelse til 4,5 meter på deler av strekningen. Kontrakten omfatter også ca. 350 meter med omlegging av selve fylkesvegen, samt bygging av fire busslommer.

YTrøndelag fylkeskommune opplyser at entreprenøren som får jobben med å bygge, har frist på seg til desember 2021 med å bli ferdig.

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.