BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Annonse: Kulene som hindrer berg-og-dal-bane-veier om vinteren
Innhold fra annonsør

Annonse: Kulene som hindrer berg-og-dal-bane-veier om vinteren

Den som ikke har sett en vei uten skikkelig frostsikring, burde tatt seg en tur hit til Unelsrudlina på FV 34 sør for Drammen. Hele veien så ut som en middels berg-og-dal-bane, fullstendig ødelagt av mange års telehiv.

Norsk temperatur og klima er en utfordring for alle som bygger, ikke minst for dem som bygger vei. Og hvor galt det kan bli, så man tydelig på den såkalte Unelsrudlina på Fylkesvei 34 sør for Drammen.

Mange år med telehiv hadde fullstendig ødelagt veien, og en fullstendig rehabilitering var nødvendig.

Store mengder Leca Lettklinker

Ved den fullstendige rehabiliteringen av veien ble teleproblematikk tatt på fullt alvor. Etter en utredniung ble det besluttet at hele strekningen skulle frostsikret med et 30 cm tykt lag av Leca Lettklinker.

Jon Hauge

 

Jon Hauge er Salgssjef for Leca Lettklinker og har jobbet i Leca i nesten 20 år. Han har tidligere arbeidet 8 år som Senior Engineer i NSB og 3 år i NCC som Geotechnical engineer. Han har derved mer enn 30 års erfaring innen geoteknikk og anlegg.

Se hele ekspertprofilen og ta kontakt »

Det var firmaet Carl C. Fon som stod for utredningen. Det stod ikke på volumet når berg-og-dal-bane-veien skulle rettes opp:

- Til sammen er det blitt brukt 5600 kubikkmeter med de små kulene av brent leire, fordelt på omtrent 70 lass med bil og henger, forteller anleggsleder Håkon Sande.

– Når vi er ferdige med jobben, kommer veien til å ligge der, flat og fin som et stuegulv, i årevis.

Se video fra prosjektet her, og hør mer om hvordan Leca Lettklinker ble brukt:

Leca Lettklinker har en rekke fordeler i veibygging: Produktet er meget velegnet for frostsikring, det er drenerende, veier bare 25 % av vanlige jordmasser, gir god totaløkonomi og mye mer.

Lær mer om hva Leca kan gjøre her »