BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Dette er noen av våre eksperter
Innhold fra annonsør

Dette er noen av våre eksperter

Jon Hauge

Salgssjef, Leca Lettklinker

 

Jon Hauge er Salgssjef for Leca Lettklinker og har jobbet i Leca i nesten 20 år. Han har tidligere arbeidet 8 år som Senior Engineer i NSB og 3 år i NCC som Geotechnical engineer. Han har derved mer enn 30 års erfaring innen geoteknikk og anlegg.

Han er utdannet Cand. Scient innen geologi og geoteknikk fra Universitetet i Oslo, og har også studert ingeniørfag på Horten Ingeniørhøgskole

Ta kontakt:
E-post »
+47 90 53 65 84
Følg på LinkedIn »

Terje Engelkor

Anlegg og infrastruktur

 

Terje Engelkor er Key Account manager for Leca Lettklinker Anlegg og infrastruktur. Han har jobbet i Leca siden 1996, der han har hatt varierte stillinger innen salg og ledelse.

Han er utdannet Bygg- og Tømrermester fra Drammen og har utdannelse i Salgsledelse fra Handelshøyskolen BI.

Ta kontakt:
E-post »
+47 90 50 12 15
Følg på LinkedIn »

Frank Nornberg

Byggmarkedet

 

Frank Nornberg er i utgangspunktet murmester, men har i mange år jobbet med løs Leca, primært mot byggmarkedet. Han er salgsansvarlig for løs Leca salget i Midt- og Nord-Norge.

Han har arbeidet 8 år i Leca, i tillegg til 6 år som salgsansvarlig for mur i E. A. Smith og 4 år som prosjektleder i Modena-gruppen.

Ta kontakt:
E-post »
+47 94 15 21 20
Følg på LinkedIn »

Ian Tange

Produktekspert og ansvarlig for Vestlandet

 

Ian Tange er i utgangspunktet utdannet byggingeniør, men har en lang og variert yrkeskarriere både fra Norsk Tegl, Norgips og Leca.

I Leca har han både vært salgssjef, key account manager og fabrikksjef for løs Leca fabrikken, så han kjenner Leca produktet inngående helt fra leirfeltet og ut i markedet. Han er i dag ansvarlig for løs Leca salget på Vestlandet.

Ta kontakt:
E-post »
+47 95 92 05 09
Følg på LinkedIn »