Arkiv

Fant 8 artikler om emnet Contexo [fjern]

Tittel Dato

Her var det mye plunder og heft, mente entreprenøren. Men søksmålet ga null kroner 

Enda en rettssak i kjølvannet av Contexo-konkursen. Her på Stord mente X Anlegg at de hadde noen millioner kroner til gode.

God driv i Askøy-pakken: Sartor & Drange skal fullføre fylkesvei 213

I konkurranse med to andre entreprenører var det Sartor & Drange som fikk oppdraget med en tilbudspris på 93,8 millioner kroner.

Uavgjort mellom byggherre og entreprenør i tvisten om denne brua i Etnedal

Brua skulle koste opp mot 45 millioner kroner. Entreprenøren krevde nærmere 20 millioner ekstra. Tingretten mener drøye åtte millioner er riktig.

Fylket avviser økonomisk krav fra konkursrammet entreprenør - krever penger tilbake

Innlandet fylkeskommune avviser kravet fra Contexo om å få betalt over 400 millioner kroner for arbeidet med ny fylkesvei 33 på Tonsåsen og ved Bjørgo. Fylkeskommunen mener tvert imot å ha rett på å få 90 millioner tilbake fra firmaet.

Vestland fylkeskommune lyser ut konkursrammede veiprosjekter på nytt

Fylkeskommunen lyser ut arbeidet som står igjen på de tre kontraktene som de hadde med det konkursrammede firmaet Contexo.

Contexo-konkursen gir full stans på veianlegg i Svelgen, Askøy og Åstranda

– Det viktigste for oss nå er å sikre sikkerheten til de som ferdes ved anleggene våre, sier Gunhild Vangsnes, seksjonsleder i Vestland fylkeskommune.

Entreprenørselskapet Contexo er slått konkurs

Etter å ha forsøkt på en såkalt rekonstruksjon av selskapet siden august, måtte Contexo kaste inn håndkleet og erklære seg konkurs.

Krangel om gangvei: Contexo tilkjent 2,6 mill i to rettssaker - krevde opprinnelig 7,7

Kommunen som er motpart har langt på vei fått medhold. En anke til lagmannsretten ga snaue 900.000 kroner ekstra for firmaet.

Fant 8 artikler. Viser 1–9.