Hans Olav Sørlie, distriktsleder i Veidekke Entreprenør Oslo og  Richard Kruse, daglig leder i ProsjekteringsPartner.
Hans Olav Sørlie, distriktsleder i Veidekke Entreprenør Oslo og Richard Kruse, daglig leder i ProsjekteringsPartner.

Veidekke kjøper ProsjekteringsPartner

Veidekke Entreprenør har inngått avtale om kjøp av alle aksjene i ProsjekteringsPartner AS i Oslo.

ProsjekteringsPartner har seks ansatte ingeniør og sivilingeniører, alle med solid bakgrunn fra entreprenørbransjen og med spisskompetanse innen prosjekt- og byggeledelse.

- Vi er svært tilfredse med å få på plass dette kjøpet. ProsjekteringsPartner skal bestå som egen enhet, men vil tilføre oss økt kapasitet og kunnskap som vi igjen kan tilby våre kunder, spesielt i utviklingsfasen av prosjekter, sier Hans Olav Sørlie, distriktsleder i Veidekke Entreprenør Oslo.

- ProsjekteringsPartner har hatt en god utvikling fra starten i 2007. For å kunne utvikle bedriften videre ønsket vi å finne en langsiktig eier med felles bedriftskultur, arbeidsform og markedsforståelse, og det har vi funnet i Veidekke, forteller Richard Kruse, daglig leder i ProsjekteringsPartner.

- Veidekke omsetter i år for over halvannen milliard kroner i byggmarkedet i Oslo, og har ambisjoner om videre vekst i årene framover. Forhandlede totalentrepriser er det viktigste markedsområdet, og utgjør i dag 70-80 % av samlet oppdragsmengde. Oppkjøpet av ProsjekteringsPartner er en viktig strategisk satsning som vil styrke oss ytterligere i vårt marked, avslutter Sørlie.

 

Forsiden akkurat nå