NYHETER

Veidekke kan overta etter Oslo Vei

Driftskontrakten for området Romerike vest er lyst ut et år tidligere enn planlagt på grunn av konkursen i Oslo Vei. Seks entreprenører har gitt anbud. Lavest ligger Veidekke, som vil ha 184,6 millioner kroner for jobben.

Veidekke leder kampen om driftskontrakten for Romerike vest. Oppdraget gjelder blant annet fylkesveg 459 som går gjennom Jessheim i Ullensaker. (Foto: Google)
Veidekke leder kampen om driftskontrakten for Romerike vest. Oppdraget gjelder blant annet fylkesveg 459 som går gjennom Jessheim i Ullensaker. (Foto: Google)
18. mars 2013 - 17:00

Den eneste av konkurrentene som ligger i nærheten Veidekke, er Transportformidlingen Anlegg fra Oslo, som har gitt et anbud på 196,9 mill. Dette firmaet overtok jobben til Oslo Vei etter konkursen, og har ansvar for vegene i området fram til 31. august.

Nr. tre er Mesta (227,1 mill.), fulgt av NCC Roads (228,1 mill.), Lemminkäinen (237 mill.) og Peab (260,5 mill.). Prisene er lavere enn byggeherren regnet med på forhånd.

Området Romerike vest består av kommunene Gjerdrum, Hurdal, Nannestad og Nittedal, og deler av Eidsvoll, Gran, Skedsmo, Sørum, Ullensaker og Østre Toten.

I området er det 51,5 km riksveg, 44,8 km fylkesveg og 58,7 km gang/sykkelveg. E6 går gjennom området, men inngår ikke i denne kontrakten.

Kontrakten gjelder fra 1. september i år til 31. august 2019. Byggherren har som vanlig opsjon på et års forlengelse.

 

 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.