Søker entreprenør: Vegvesenet skal gjøre litt av hvert med veiene rundt Voss

Lokale entreprenører kan få litt å pusle med.

Her skal fylkesvei 7 utvides i bredden. Arbeidet er en typisk del av kontrakten. Veien fungere som omkjøringsvei når E16 er stengt.
Her skal fylkesvei 7 utvides i bredden. Arbeidet er en typisk del av kontrakten. Veien fungere som omkjøringsvei når E16 er stengt. Foto: Einar Selland, Statens vegvesen
30. apr. 2019 - 15:16

Vegvesenet skal gjøre en rekke utbedringsarbeider på veiene i Voss og nabokommunene, og søker nå etter entreprenører som vil ta på seg jobben.

– Dette er en rammeavtale som dreier seg om utbedring av fylkesveier, riksveier og gang- og sykkelveger. Vi ønsker en entreprenør, slik at vi slipper å lyse ut mange småkontrakter, forteller byggeleder Einar Selland ved Vegvesenet i Voss til Veier24.

– Arbeidene skal gjøres i 2019, med opsjon på forlenging et år ekstra. Kontrakten bør passe utmerket til mindre, lokale entreprenører, sier han.

Rundt 40 millioner

Arbeidet består altså av diverse mindre vegarbeid og utbedringstiltak i kommunene Voss, Granvin, Ulvik, Vaksdal, Modalen, Kvam og Samnanger. 

I utlysingen antas den økonomiske rammen i 2019 å være på omlag 20 millioner kroner, og trolig det samme i 2020. Vegvesenet presiserer at det kan bli forskyvninger mellom årene.

En del av tiltakene Vegvesenet forventer å få bevilgninger til fremover: Busslommer, fartsdumper, vegoppbygging, muring, stikkrenner, betongrekkverk osv.

Frist for å melde interesse er 20. mai 2019.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.