NYHETER

Vegdirektøren tilbake i full jobb

Terje Moe Gustavsen er tilbake som vegdirektør på fulltid.

Onsdag 21. oktober er Terje Moe Gustavsen tilbake på jobb som vegdirektør på fulltid. Foto: Statens vegvesen
Onsdag 21. oktober er Terje Moe Gustavsen tilbake på jobb som vegdirektør på fulltid. Foto: Statens vegvesen
Redaksjonen
21. okt. 2015 - 13:56

Terje Moe Gustavsen ble sykmeldt i november i fjor da han fikk en sterk forverring av en revmatisk lidelse han har slitt med i en årrekke. I begynnelsen av september i år var Gustavsen delvis tilbake i jobb. Onsdag 21. oktober er han tilbake som vegdirektør på fulltid.

- Denne dagen har jeg gledet meg enormt til. Jeg kjenner meg veldig klar for å avløse Lars Aksnes som på utmerket vis har fungert som vegdirektør i min sykdomsperiode, sier Gustavsen.

Lars Aksnes går nå tilbake til jobben som direktør for Styringsstaben i Vegdirektoratet.

- Det skjer utrolig mye spennende rundt Statens vegvesen nå. Det ser ut som om vi, igjen, vil få et historisk budsjett å jobbe med i 2016, vi skal fortsette den utrettelige jobben vi gjør med trafikksikkerhet, ny Nasjonal transportplan er like om hjørnet, vi skal jobbe videre for å bli en enda mer åpen og brukervennlig etat. Dette er bare et lite knippe av de spennende oppgavene jeg nå gleder meg til å ta fatt på, sier Gustavsen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.