Vaktmesterkompaniets Ole Christian Brekke ble overrakt en splitter ny krafse fra Vegvesenets byggeleder Anita Tveiten, som en markering av at kontrakten er i gang..
Vaktmesterkompaniets Ole Christian Brekke ble overrakt en splitter ny krafse fra Vegvesenets byggeleder Anita Tveiten, som en markering av at kontrakten er i gang.. (Foto: Bjørn Olav Amundsen)

Vaktmesterkompaniet tar fatt på trafikktung driftskontrakt

ÅDT er på over 84.000 på det meste.

Vaktmesterkompaniet har signert flere nye driftskontrakter i år, og torsdag 8. september markerte entreprenøren og Vegvesenet at firmaet nå er i gang med riksveikontrakten for Drammensområdet.

Det innebærer driften av 340 kilometer riksvei (hvorav 290 kilometer kjørevei) i Drammensområdet med omland. Riksveinettet i Hole, Ringerike og Modum kommer inn i kontrakten fra og med høsten 2023. Trafikkmengden på riksvegene varierer fra 350 til 84.000 biler i døgnet.

Firmaet fikk tilslaget på denne kontrakten med et tilbud på 415 millioner kroner

– Vi har hatt en god samhandlingsprosess. Og dette kontraktsområdet pågår det store byggeprosjekter, som vil kreve mye av dere framover, sa Vegvesenets prosjektleder Eirin Torgersen.

Vaktmesterkompaniet er såklart glade og stolte over å ha fått denne kontrakten. Og blant annet det kan du lese mer om i neste utgave av bladet Våre Veger.

Les også

 

 

Forsiden akkurat nå