Utålmodig bilist åpnet tunnel - mistet førerkortet

Foto: Google Maps
6. aug. 2018 - 11:09

Det foregår for tiden arbeid i Vålerengatunnelen, og natt til mandag var ett av løpene stengt. Tunnelen skulle åpnes for vanlig trafikk klokken 05.00, men for en bilist i 70-årene ble det for lenge å vente. 

– I forbindelse med at VTS skulle åpne begge løp i Vålerengatunnelen, gikk en fører ut av sin bil og fysisk åpnet den ene bommen igjen. Dette medførte at flere andre biler kjørte på rødt lys gjennom tunnelen. Fører av nevnte bil blir anmeldt og fikk beslaglagt førerkortet, meldte Oslo-politet på Twitter. 

Mannen var på vei nordover, endte opp med å kjøre i sørgående felt, noe som ble oppdaget av vegtrafikksentralen. De kontaktet politiet som kom til stedet. 

I følge Aftenposten endte det hele med at mannen mistet førerkortet på stedet. Tre andre bilister som fulgte etter mannen fikk en muntlig irettesettelse fra lovens lange arm. 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.