Fra arrngementtet i 2019
Fra arrngementtet i 2019 (Foto: Tokvam)

Tokvam inviterer til Snowshow i april

Små- og mellomstore brøyteentreprenører mangler en god møteplass. Det ønsker Tokvam å gjøre noe med, og har derfor sparket i gang Snowshow.

Sist gang Snowshow ble arrangert, var 2019! Etter to lange år med korona og et oppsamlingsår med mange messer i 2022, inviterer Tokvam igjen til Snowshow, i år 14.-15. april.

I 2023 har Tokvam i 65 år vært leverandør og samarbeidspartner til entreprenører som jobber med lavhastighets snøbrøyting og annet veivedlikehold for kommuner, industri og private. Dette er en stor og meget viktig gruppe entreprenører som holder samfunnet gående når det snør og er glatt, bestående av mange små og mellomstore bedrifter og som stort sett bruker traktor, hjullastere eller mindre spesialmaskiner og redskap for å gjennomføre arbeider.

En annen ting som kjennetegner gruppen, er at de faller litt mellom flere stoler i forhold til bransjeorganisasjoner og bransjeforeninger. Dermed er det også mangel på gode møteplasser for denne delen av bransjen. Tokvam ønsker å gjøre noe med det og har derfor sparket i gang Snowshow, skriver de i sin invitasjon til bransjen.

En av hovedaktivitetene vil være eksterne foredragsholdere som snakker om temaer som er spesielt aktuelt for denne gruppen. 93 prosent av deltakeren fra sist mener dette er viktig eller veldig viktig for et vellykket arrangement.

Sist, men ikke minst må en bransje med selvrespekt evne å feire seg selv. Dette blir det gode muligheter til. Festmiddag, underholdning og noen overraskelser kommer det også til å bli, lover selskapet.

Les også

Forsiden akkurat nå