NYHETER

Toårig asfaltavtale med 19 kommuner

NCC har inngått avtale om å asfaltere for 19 kommuner i Hardanger og Haugalandet. Gjennom et innkjøpssamarbeid har kommunene samlet asfaltinnkjøpene i en to-årig avtale fordelt på fem delkontrakter.

22. apr. 2015 - 18:04

Kontrakten innebærer i tillegg asfaltering for to kommunale kraftlag og har en samlet verdi på rundt 60 millioner kroner og en opsjon på to nye år.

Arbeidet vil starte opp i mai og asfalten vil bli produsert fra NCCs fabrikker i Etne og Voss.
To asfaltleggerlag vil være involvert i arbeidet.

– Vi er meget godt fornøyd med å kunne skrive avtale med de 19 kommunene og to kraftlagene som deltar i innkjøpssamarbeidet. Det sikrer oss et godt volum i dette området og bidrar til en forutsigbar produksjon. Vi takker kommunene for den tilliten de viser oss ved å inngå denne avtalen, sier områdesjef Tom Erik Carstensen i NCC Roads.

Det er sjelden NCC møter så mange kommuner i et felles innkjøpssamarbeid. Carstensen mener det gir god konkurranse og mulighet for effektiv gjennomføring av kommunenes behov for reasfaltering av det kommunale vegnettet.

Disse kommunene inngår i det kommunale innkkjøpssamarbeidet:

Bømlo, Stord, Fitjar, Kvinnherad, Tysnes, Odda, Ullensvang, Eidfjord, Jondal, Ulvik, Voss, Haugesund, Karmøy, Bokn, Tysvær, Sauda, Vindafjord, Suldal, Sveio.
I tillegg Odda energi og Sunnhordaland kraftlag.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.