Trond Bergetvar  blant annet initiativtager til Sykkelbynettverket og ledet det arbeidet på oppdrag fra Statens Vegvesen i 9 år. Foto: Jon Hauge, NTB Scanpix
Trond Bergetvar blant annet initiativtager til Sykkelbynettverket og ledet det arbeidet på oppdrag fra Statens Vegvesen i 9 år. Foto: Jon Hauge, NTB Scanpix

Sykkelmannen begynner i Asplan Viak

Trond Berget begynner i Asplan Viak 1.februar.Der skal han jobbe med sykkelens vilkår og framkommelighet i trafikkbildet.

Trond Berget har vært Generalsekretær i Syklistenes Landsforening (SLF) i 15 år fra 1992. De siste årene har han hatt ansvar for det transportfaglige arbeidet.  SLF har gjennom de siste 30 år vært en drivende kraft for å legge til rette for sykling i Norge. Trond Berget har ledet dette arbeidet. Han var initiativtager til Sykkelbynettverket og ledet det arbeidet på oppdrag fra Statens Vegvesen i 9 år.

Han har vært ansvarlig for de sju nasjonale sykkelkonferansene som har vært i Norge, og har ledet planleggingen av Sykkelkonferansen i mai 2016 i Tromsø. Tidligere arbeidet han ved flere arkitektkontor der han prosjekterte boliger, nærings– og industribygg.

Med Trond Berget får Asplan Viak styrket sin kompetanse og kapasitet til å jobbe for at sykling skal oppleves trygt, sikkert og attraktivt.

-Vi er svært godt fornøyd med at Trond Berget valgte å bli en del av Asplan Viak sitt sykkelfaglige miljø - sier avdelingsleder Kristin Strand Amundsen

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 900 ansatte ved 30 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø. Asplan Viak er miljøsertifisert ihht ISO 14001.

 

Forsiden akkurat nå