Velde har kjøpt alle aksjene i FM Asfalt fra FM-gruppen, og overtar blant annet firmaets asfaltfabrikk på Sotra.
Velde har kjøpt alle aksjene i FM Asfalt fra FM-gruppen, og overtar blant annet firmaets asfaltfabrikk på Sotra. (Foto: Velde)

Konsolidering i asfaltbransjen

Styrker seg i vest: Velde kjøper FM Asfalt

Overtar blant annet asfaltfabrikk på Sotra.

Velde Industri har inngått avtale om kjøp av 100% av aksjene i FM Asfalt AS. Det opplyser Velde i en pressemelding firmaet har sendt ut.

FM Asfalt AS er lokalisert med asfaltfabrikk ved kai på Skogsvåg i Fjell kommune på Sotra, og har hele Bergen og omegn som sitt markedsområde. Selskapet har hatt en årlig omsetning på ca. 90 millioner de siste årene.

For Velde passer FM Asfalt veldig godt inn i strategien om å bli en mer komplett leverandør av asfalt i Agder, Rogaland og Vestland. FM Asfalt har et godt renomme og gode samarbeidspartnere som til sammen leverer et godt tilbud til kundene. Vestland er et stort og interessant asfaltmarked og vi i Velde gleder oss til å være med å gi et enda mer miljøvennlig asfalttilbud til kundene i dette området.

FM-gruppen AS er veldig fornøyd med å ha solgt FM Asfalt til en solid og moderne aktør som satser fremtidsrettet og med miljøfokus i sine virksomheter. Vi i FM-gruppen ser frem til videre godt samarbeid med Velde til det beste for våre gode kunder i Vestland, heter det i meldingen som er sendt ut etter at salget ble gjennomført.

Les også

Forsiden akkurat nå