Store steinblokker stenger rv 13 i Rogaland

Opprydningsarbeidet etter at store steinblokker falt ned og sperret vegbanen på riksveg 13 mellom Sand og Røldal i Rogaland er i gang. 

Riksveg 13 er stengt mellom Falkalitunnelen og Vikatunnelen i Suldal. Vegen stengt på grunn av storesteinblokker som har falt ned og sperrer hele vegbanen. Geologer skal sjekke området i dagslys.Foto: Statens Vegvesen / NTB scanpix
Riksveg 13 er stengt mellom Falkalitunnelen og Vikatunnelen i Suldal. Vegen stengt på grunn av storesteinblokker som har falt ned og sperrer hele vegbanen. Geologer skal sjekke området i dagslys.Foto: Statens Vegvesen / NTB scanpix Foto: Statens Vegvesen/NTB
NTB
31. jan. 2018 - 10:27

Vegtrafikksentralen meldte om steinraset mellom Falkalitunnelen og Vikatunnelen like etter klokken 1 natt til onsdag.

Men først onsdag ettermiddag ble det varslet at arbeidet med å rydde vegen er i gang. Dette fordi geologer først måtte sjekke terrenget i dagslys.

– Når det kommer stein på nesten fire meter, sier det seg selv at dette er alvorlig, sier trafikkoperatør Ove Amundsen i Vegtrafikksentralen vest til NTB.

Vegen er hovedveg fra Røldal til indre Ryfylke. Rasstedet ligger på vestsiden av Suldalsvatnet.

Vegvesenet håper veien vil åpne for trafikk i løpet av dagen.

(©NTB)

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.