PUKK OG GRUS

Steintungt marked for NorStone -  inntil 15 stillinger rammes av permittering eller oppsigelser

Redusert omsetning får konsekvenser for inntil 15 medarbeidere i NorStone, over virksomheten i hele landet.

Norstone sliter i et tungt marked, og må nedbemanne med inntil 15 stillinger.
Norstone sliter i et tungt marked, og må nedbemanne med inntil 15 stillinger.
16. des. 2019 - 10:47

Det orienterer administrende direktør, Per Morten Helland hos NorStone om i en pressemelding. De ansatte ved NorStone ble i slutten av forrige uke orientert om situasjonen i selskapet, og tiltakene som ledelsen nå setter inn.

Permitteringer og nedbemanning vil ramme hovedkontoret i Stavanger, og spesielt anleggene i Årdal og Grenlandsregionen. Inntil 14,5 stillinger blir berørt.

-Det var en tung beskjed å gi til de ansatte ved NorStone så tett opp mot juletiden. Det er alltid vanskelig å måtte gi en slik beskjed, men dessverre tilsier markedsforholdene at vi ikke har andre muligheter, sier Per Morten Helland.

Les også

Det er en generell nedgang i markedet som gjør at en av landets største pukk- og grusprodusenter nå må gå til en nedbemanning.

-Kundene våre skal ikke merke denne omstillingen i særlig grad da vi fortsatt skal opprettholde fullt salg fra våre pukkverk og terminaler. Vi ber imidlertid våre kunder om forståelse for at våre åpningstider lokalt kan bli endret en periode fremover, sier Per Morten Helland.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.