NYHETER

Solid ledelse til Park & Anlegg

Det er stor interesse for å legge gang/sykkelveg langs fylkesveg 120 i Akershus. Vegvesenet har fått inn 8 anbud på jobben. Park & Anlegg fra Sarpsborg vil ha 34,6 millioner kroner. Det holder til en betryggende ledelse.

27. mai 2014 - 09:11

Askim Entreprenør som er nr. to, ligger nesten 19 prosent høyere med et anbud på 41,1 mill. Videre nedover resultatlisten er det mye jevnere. Fossum Anlegg fra Spydeberg er nr. tre med 41,4 mill. og Løvold fra Skedsmo er nr. fire med 42,7 mill.

De fire siste deltakerne i konkurransen er Peab (45,5 mill.), Mesta (46,1 mill.), Team Bane fra Skedsmo (47,8 mill.) og Agro Anleggsgartner-Service fra Ås (49,1 mill.).

Byggeleder Pål Ellingsen i Region øst er fornøyd både med prisene og deltagelsen. Han føler seg trygg på at kostnadsrammen for prosjektet vil holde. Den er på bortimot 100 millioner kroner, moms inkludert.

Gang/sykkelvegen skal gå mellom Stranden skole og Kåterudveien i Enebakk kommune. Her går fylkesveg 120 langs vestsiden av Øyeren. Strekningen er 3,3 km land. Ca. 600 meter er en tidligere riksveg som blir bygd om. For øvrig skal gang/sykkelvegen gå langs østsiden av kjørebanen på fylkesveg 120.

Gang/sykkelvegen blir tre meter bred. Det blir også rabatten som skal skille den fra kjørebanen. Der vegen går på fylling blir det ingen rabatt. I stedet blir fotgjengere og syklister skilt fra motorisert trafikk med rekkverk. På den måten kan man redusere bredden på fyllingene.

I august neste å er anlegget klart til bruk.

 

 

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.