PROSJEKTER

Solid ledelse til Marthinsen & Duvholt på Farriseidet

Marthinsen & Duvholt fra Sandefjord har en god mulighet til å sikre seg en stor jobb i nabokommunen. Firmaet har en ledelse på nesten 12 prosent på den siste store jobben på prosjektet Bommestad-Sky. Anbudet er på 267,6 millioner kroner.

Vegsystemet på Farriseidet blir enklere enn i dag når alt er ferdig, men en omfattende rivearbeidet må gjennomføres for å få plass til de nye lokalvegene.
Vegsystemet på Farriseidet blir enklere enn i dag når alt er ferdig, men en omfattende rivearbeidet må gjennomføres for å få plass til de nye lokalvegene. Statens vegvesen
6. feb. 2018 - 14:46

NCC holder andreplassen med 299,3 mill. Øvrige anbydere er Kruse Smith (317,8 mill.) og HAG Anlegg fra Arendal (326,5 mill.).

Byggeleder Grethe Bodholt er fornøyd med prisene, som ligger i underkant av kostnadsoverslaget.

Oppdraget er det siste store på prosjektet Bommestad-Sky på E18. Det består i å etablere det nye lokalvegsystemet som skal erstatte nåværende veger på Farrriseidet i Larvik når nye E18 blir ferdig i slutten av mars.

10 konstruksjoner skal rives for å gi plass til de nye vegene. Den største er en bru som inngår i E18 i dag. Den er 239 meter lang og krysser Vestfoldbanen, en fylkesvegbru, Farriselva og turbinrør.

Fire nye konstruksjoner skal bygges, blant annet en fire-feltsbru som skal føre ramper til og fra E18 over Farriselva.

Fristen for ferdigstillelse går ikke ut før i mai 2021. Den romslige byggetiden skyldes at trafikken skal gå gjennom området i hele anleggstiden. Riving og bygging må skje i etapper. Det blir flere vegomlegginger underveis.

 
Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.